Felvételi előkészítő nyolcadikosoknak

A JÓbuda Közösségi Alapítvány 2021-ben alakult Óbudán. Jelmondatunk, hogy mindenhol van szükség és mindenhol van felesleg, kössük össze őket! Adományokat gyűjtünk, és adományokat osztunk, célunk a közösségfejlesztés, ill. azon kezdeményezések támogatása, amik az önkormányzatnak vagy a nagy szervezeteknek túl kicsik, egy személynek pedig túl nagyok lennének. Idén rangos elismerésben is volt részünk, egyik alapítónk megkapta a Balázs Lajos Óbudai Civil Díjat.

Tavaly óta működik egy mentorprogramunk olyan óbudai vagy Óbudán tanuló gyerekek számára, akiknek szüksége van tantárgyi korrepetálásra, ezt a programot egészítjük ki egy 10 alkalmas, a gyerekek számára ingyenes központi írásbeli felvételire való előkészítővel.

A foglalkozások október 17-én 15 órakor kezdődnek a Jövőbarát Egyesület Pethe Ferenc téri helyiségében. Matematika és magyar nyelv tantárgyakból lesznek 45 perces foglalkozások.

Aki úgy érzi, szüksége van ilyen segítségre a sikeres írásbeli felvételi dolgozat megírásához, jelentkezzen október 15. éjfélig a mentorprogram@jobuda.hu e-mail címen!

Az egyéb tantárgyi korrepetálás működéséről is a fenti e-mail címen lehet érdeklődni!

Gyertek! Tanuljunk együtt!