Veres Pál

73 éves nyugdíjas közgazdász-tanár vagyok, két egyetemen is tanítok még, a Budapesti Corvinus Egyetemen, amelynek jogelődjén 1974-ben végeztem, továbbá a Milton Friedman egyetemen magán tanárként.
A Swimathon sok éves adománygyűjtő tevékenységét nagyra értékelem. Unokánkkal, Horváth Pannával 2018-ban már sikeres követek voltunk. Most egyedül teszek próbát. Támogatókat remélek, a Jóbuda Közösségi Alapítvány számára egy mentorprogramra, amelyben olyan gyerekeket tudnak támogatni, akiknek szükségük van iskolán kívüli tanulási segítségre, de ezt a család nem tudja finanszírozni. (Így toborozzák és fizetik a tanárt, a gyerekeket pedig az iskolákkal együttműködve választják ki.)
Az én vállalásom „kihívásom” a potenciális támogatók felé egy „versmaraton”. A lényege, hogy 20 középiskolás koromban tanult kedvenc versemet felfrissítem és minden támogatómnak egy általa kiválasztott verset kívánság szerint telefonon, Messengeren vagy akár személyesen, fejből elmondok. Természetesen lehet repetázni is.
Szeretnék legalább 100 ezer forintot gyűjteni az Alapítvány számára, melyhez magam is hozzájárulok.

ITT tudod őt támogatni!