Momo és Bukfenc

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk: Momo és Bukfenc vagyunk, a Jóbuda csapatának tagjai, noha a közös fotókon nem mindig láthatsz minket. Már jó ideje méltatlankodunk, hogy a gazdáink (Andi és Eszter) nem vonnak be eléggé minket is az alapítvány munkájába, jó, ha a szokott szerda esti stáb után még időben kivisznek sétálni… De most úgy döntöttünk, hogy mi is aktívan beszállunk, és négylábú követekként indulunk a Swimathon adománygyűjtő kampányban.

Magunkról:

Momo: két éves leszek éppen a Swimathon idején, a Futrinka vizslamentő egyesülettől kerültem a gazdáimhoz. A szeretetrohamaimmal állítólag megnehezítem az életüket, de sebaj! Borzasztó kíváncsi vagyok mindenre, imádok fürödni és az erdőben követni a vadak nyomát. A pórázt utálom, de muszáj, bár ügyesen közlekedem a városban, a szemem mindig a gazdin van. A rengeteg energiámat most a kampányra fogom fordítani, csak figyeljetek!

Bukfenc: én már 12 éves vagyok, én is októberben születtem, úgyhogy a kampány idején a szülinapomat is megünnepelheted! Ha a labda után futok, ezt egyáltalán nem veszed észre a koromat. Nagyon szeretem a gyerekeket, a sétát, és örülök, hogy Óbudán egyre több olyan hely van, ami kutyáknak is jó.

A vállalásunk: szeretnénk összegyűjteni 120.000 forintot, hogy a Jóbuda jövő évi programterveit támogassuk. A Swimathon idején a gazdikkal végigjárunk olyan óbudai helyeket, ahová beengednek kutyákat is, és mesélünk nektek a tapasztalatainkról. És persze sokat fogunk sétálni együtt is, külön is, ha kedvetek van, tartsatok velünk. Kutyajó buli lesz!

ITT tudod őket támogatni!