JÓbuda szülinap :)

Mindenütt van hiány és mindenütt van fölösleg – kössük össze őket!

Kedves Barátunk! 

Két évesek lettünk!

Egy elszánt önkéntes csapat egy évnyi előkészítő munkája után éppen két éve, 2021. június 16-án végre hivatalosan is megalakult a JÓbuda Közösségi Alapítvány, és azóta sok programmal, támogatással, ötlettel és tettel segítjük Óbuda közösségi életét, a kerület környezetének szebbé, jobbá alakítását.

Szeretnénk veled együtt ünnepelni a második születésnapunkat, ezért ha van kedved, időd, szeretettel látunk egy kis kötetlen, beszélgetős ünneplésre június 16-án pénteken 18:00 órától a Két Rombuszban Római parton!

A vonatkozó Facebook – eseményt ITT találod.

És ha már születésnapunk lesz, arra gondoltunk, elindítunk egy mini kampányt is: ha van kedved, és megteheted, kérjük, 2023 forint adománnyal támogasd a munkánkat, hogy a következő évben is ugyanolyan hatékonyan dolgozhassunk, ahogy eddig, hiszen kizárólag közösségi finanszírozásból működünk: adományokat gyűjtünk kerületi magánszemélyektől, vállalkozásoktól, hogy azután ezt a pénzt kicsit más formában, itt helyben, Óbuda javára fordítsuk.

Légy te is a JÓbuda támogatója, ünnepelj velünk! Segítsd a munkánkat 2023 forinttal, amit a Légy a támogatónk! menüpont alatt tudsz megtenni.

És ha kedved van kedved önkéntesként csatlakozni hozzánk, hogy egy vidám és aktív csapat tagjaként te is tehess a kerületünkért, örömmel várunk, jelentkezz nálunk itt: jobuda@jobuda.hu

Köszönjük, ha támogatsz minket, és ne feledd, szeretettel várunk június 16-án pénteken!

Üdvözlettel:

a szülinapos JÓbuda Közösségi Alapítvány csapata